• office@bercut.md
  • Contactați-ne: +373-22-505076

Pază Tehnică

Pază Tehnică

Pază tehnică - instalarea sistemelor de pază
și de acces la obiectele protejate,
inclusiv sistemul antiincendiu, precum și deservirea tehnică.

Paza tehnică - instalarea sistemelor de pază și de acces la obiectele protejate, inclusiv sistemul antiincendiu, precum și deservirea tehnică:

Monitorizarea  mijloacelor tehnice de pază și reacționarea operativă la semnalul “Alarma”:

Paza tehnică a obiectelor este asigurată prin intermediul unui pupitru de pază modern, care corespunde tuturor rigorilor, cu cele mai noi programe soft instalate în computerele Pupitrului Centralizat de Pază.

Reacționarea la semnalele de alarmă ce parvin de la obiectele protejate se efectuează prin intermediul grupelor de reacționare operativă care sunt dislocate în toate sectoarele mun.Chișinau, mun. Bălți, Hîncești, Anenii  Noi, Cimișlia, Ialoveni, Orhei, Ungheni, Telenești, Fălești, Florești ,Mărculești, Glodeni, Soroca. 

În componența acestor grupe sunt antrenați 2-3 angajați (care au pregătirea profesională adecvată, sunt înarmați și echipați conform ultimelor norme). Deplasarea echipajelor la obiectul protejat se efectuează cu mijloace de transport speciale și se realizează în 3-5 minute de la recepționarea semnalului de alarmă.

Paza tehnică este asigurată de un pupitru performant care permite monitorizarea a 15.000 de abonați cu posibilitatea decodării a numeroase formate de comunicare specifice multor variante de echipamente. Monitorizarea este efectuată prin linia telefonică terestră și canal GSM cu transmisie GPRS.

Instalarea și proiectarea sistemului pază-antiincendiu, precum și a altor sisteme de alarmă se realizează printr-o procedură organizată ce se aplică în toate cazurile. Profesionalismul specialiștilor companiei noastre este completat de politica flexibilă a staff-ului managerial. Întotdeauna este găsită soluția care să satisfacă atât nivelul înalt de protecție, cât și toate criteriile beneficiarului (de la cele estetice, până la cele financiare).

Declanșarea alarmei.

 Detectarea unui eveniment, care poate cauza un prejudiciu clientului, este asigurată prin intermediul  sistemului de depistare și prevenire, existent sau proiectat și implementat de către specialiștii Departamentului Tehnic din cadrul companiei noastre, în conformitate cu necesitățile și dorințele personalizate ale clienților noștri.

Intervenţie în cazuri excepționale.

Intervenția este efectuată de echipajele mobile “Bercut”, special instruite, antrenate și dotate cu echipamente și mijloace tehnice de ripostă specifice acestei activități. Personalul posedă o experiență practică bogată în domeniu, capabil să reacționeze rapid și eficient în limitele legii de specialitate pentru a înlătura cauza de declansare a alarmei, localizarea și evitarea unor incidente la obiectul protejat.

Echipajul mobil este compus din 2 – 3 agenți operativi special selecționați, instruiți și dotați din punct de vedere tactic și logistic, capabili să acționeze rapid și eficient pentru a înlăturara cauza care a produs alarma sau evenimentul semnalat.

Pentru a evita întârzierea intervenției din cauza unor eventuale blocaje ale traficului sau ambuteiaje, sunt stabilite câteva variante de deplasare spre fiecare obiectiv.

De asemenea, la solicitarea beneficiarului, compania asigură gratuit:

- consultanță necesară întocmirii planului de pază al obiectivului;
- redactarea planului de pază și a anexelor (schema dispozitivului de pază, schița topografică de amplasare în zona obiectivului);
- redactarea celorlalte documente prevăzute de lege;
- înaintarea planului de pază pentru avizare de către organele competente ale statului.


unitatea-de-garda.jpg