E august, luna celor mai multe vacanțe peste hotarele țării și, totodată, perioada preferată de hoți pentru a da buzna în casele fără stăpâni. Iată 3 reguli importante oferite de compania de securitate Bercut, respectarea cărora nu va permite ca locuința ta să devină pradă ușoară pentru răufăcători:

1. Evită să postezi pe rețelele de socializare fotografii direct din vacanță. Nu utiliza opțiunea de check-in pentru a afișa locația curentă. Poți posta pozele și filmulețele după întoarcerea acasă, iar acestea să fie însoțite de comentarii care să exprime clar revenirea. Ai grijă să nu postezi poze cu acte unde se observă data de plecare și cea de întoarcere.

2. Fii prieten cu vecinii. Criminalitatea tinde să fie mai mică în comunitățile strânse, deoarece vecinii sunt mai predispuși să fie vigilenți unul pentru celălalt și pot observa cu ușurință un străin.

3. Instalează un sistem de semnalizare. Este cea mai sigură soluție pentru a-ți proteja bunurile și propria viață. Chiar și în absența ta, sistemul de alarmă te va alerta în cazul unei vizite neașteptate. Același semnal îl vor primi și echipajele de intervenție rapidă care vor acționa prompt! Click aici pentru a-ți securiza locuința.