Varietatea soluțiilor de securitate de pe piața de profil poate pune în dificultate alegerea potrivită a modului de protecție a locuinței sau afacerii. În acest articol vă prezentăm succint caracteristicile celor mai solicitate soluții de securitate și domeniile lor de implimentare.

1. Monitorizarea Video- este o soluție potrivită pentru urmărirea în timp real a acțiunilor ce au loc în raza acoperită de camerele de luat vederi. Posibilitatea de a accesa arhiva din memoria sistemului de monitorizare permite identificarea fărădelegilor comise în segmentul monitorizat, care ulterior pot fi folosite ca probe. Monitorizarea video este folosită pe scară largă atât în domeniul comercial cât și în cel rezidențial.

2. Paza antiincendiu-serviciul oferă protecția imobilelor împotriva incendiilor devastatoare. La apariția primelor semnale, sistemul declanșează alarma ceea ce permite localizare și stângerea incendiului în timp util.

3. Paza fizică-este asigurată de agenții de securitate, care au misiunea de a preveni actele neconforme cu legile sau regulamentul intern în vigoare (furt, vandalism, agresiune, atac terorist etc.)

4. Paza tehnică a imobilelor- este cel mai solicitat serviciu de pe piața internă a Republicii Moldova. Acesta permite securizarea unui imobil atât pe timpul prezenței stăpânilor acasă, cât și în absența lor. În cazul pazei tehnice, alarma poate fi declanșată și prin intermediul butonului de panică. Alarmele parvenite de la utilajul de securitate sunt recepționate de echipajele de intervenție Bercut, care răspund rapid solicitărilor de protecție.

În paleta de servicii se mai regăsește garda de corp, transportul de valori, monitorizarea GPS a automobilelor.

O inovație absolută pe piața de profil din R. Moldova este Bercut Alarm Junior- un serviciu destinat copiilor până la 18 ani. Acesta asigură securitatea copilului indiferent de locație, nu doar acasă . O simplă aplicație oferă securitate maximă celor dragi.

Vă îndemnăm să ne contactați direct pentru a primi consultație cu privire la metoda potrivită pentru securizarea imobilului dumneavoastră.