Tot mai mulți orășeni aleg să se mute în suburbii, preferând casele la sol în locul apartamentelor. Opțiunea le oferă mai mult aer curat, spațiu de joc mai mare pentru copii, dar și unele bătăi de cap în plus. Deplasarea la serviciu la distanțe mai mari, lasă locuințele nesupravegheate o bună parte a zilei. De aceea, printre grijile cele mai mari apare securizarea spațiului personal.

Casele la sol sunt mai la îndemâna hoților decât apartamentele din blocuri. Acestea au căi de acces vulnerabile. Gardurile înalte nu sunt un impediment. Din contra, acestea servesc drept paravan pentru tâlhari. Odată ajunși în ogradă, oaspeții nepoftiți pot atenta și la geamul construcției, fără vreo problemă.

O soluție ar fi comunicarea eficientă cu vecinii prietenoși. În comunitățile restrânse răufăcătorii au mai puține șanse de izbândă. Cea mai sigură metodă de protejarea locuinței, însă, este instalarea sistemului de securitate.

Cu ajutorul acestuia puteți solicita intervenția echipajelor operative prin intermediul butonului de alarmă din locuință, dar mai aveți și siguranța că imobilul este pe mâni bune chiar și dacă sunteți la distanță. Este suficient doar să activați sistemul de pază la plecare.

Echipajele de intervenție rapidă Bercut stau la straja locuințelor contractate 24/24. Angajații sunt pregătiți să acorde ajutorul necesar în caz de necesitate dumneavoastră și celor dragi.

Pentru mai multe informații, contactați-ne acum!

Bercut, mereu alături!

Reguli de respectat, dacă aveți casă în suburbie