Securitate la nivel maxim!

Pătrunderile ilicite în locuințe și spații comerciale sunt la ordinea zilei în buletinele de ştiri din ţară. Ușile blindate,gratiile sau roletele nu reprezintă piedici pentru răufăcători. De aceea, tot mai mulţi proprietari aleg să instaleze sisteme de securitate sau monitorizare video pe perimetrul imobilului și în interior. Mai jos, vă prezentăm caracteristicile acestor opţiuni, dar şi care este cea mai eficientă modalitate pentru o protecţie maximă.  

Monitorizarea video ajută la colectarea probelor de după infracțiune și de monitorizare în timp real a activităților din zona supravegheată video. Posibilitatea de a accesa arhiva și de a vedea ce s-a întâmplat într-o anumită perioadă de timp oferă şansa de a identifica răufăcătorii și a înţelege clar fărădelegile comise.

Montarea unui sistem de securitate este soluția potrivită pentru a împiedica pătrunderile ilicite sau pentru a reacționa în timp util pentru reținerea hoților. Utilajul de pază declanșează semnalul de alarmă imidiat ce un oaspete nepoftit încearcă să pătrundă în imobil. Alarma declanșată permite reacționarea rapidă a echipajelor operative pentru reținerea răufăcătorului.

Combinația dintre monitorizarea video şi sistem de securitate este soluţia cea mai sigură pentru un imobil sută la sută protejat. Opţiunea vă va permite să beneficiați de servicii de intervenție rapidă în cazul declanșării alarmei și de monitorizare online a acţiunilor din preajma şi interiorul imobilului în timp real sau chiar la un anumit moment din trecut.

Vă îndemnăm să ne contactați direct pentru a primi consultație cu privire la metoda potrivită pentru securizarea imobilului dumneavoastră.

Contactează-ne acum !