Gardă de corp
  • office@bercut.md
  • Contactați-ne:+373-79-339339; +373-22-521162 (24/24)

Gardă de corp

Gardă de corp

“Bercut-Grup” pune la dispoziția clienților săi serviciul gardă de corp, pentru apărarea persoanelor care vor să fie protejate împotriva unor atacuri sau acțiuni care le pun viața în pericol, integritatea corporală și/sau sănătatea.Serviciul este asigurat de către agenți (gărzi de corp) individuali, echipe sau grupuri cu o înaltă calificare profesională, stăpâni pe procedeele de autoaparare, deprinderi și cunoștințe temeinice privind utilizarea armamentului și a altor mijloace tehnice.

Pentru compania “Bercut-Grup” SRL, de primă importanță este profesionalismul, eficiența, discreția, confidențialitatea și asumarea răspunderii pentru obligațiile luate față de partenerii de afaceri prin intermediul contractelor încheiate.

În acest moment reprezentăm o soluție realistă, viabilă pe care beneficiarul poate conta dacă dorește cu adevarat să-și asigure un grad ridicat de securitate pentru el sau cei apropiați, în toate situațiile, în mod permanent sau ocazional. Compania “Bercut-Grup” SRL își asumă întreaga răspundere pentru liniștea și siguranța beneficiarului, la un cost convenabil. 

Prețurile percepute sunt condiționate de exigențele beneficiarului, de condițiile în care se execută gardarea, gradul de risc, mijloacele angajate, dar și durata acțiunii.

”Bercut -Grup” este soluția dumneavoastră în asigurarea gărzilor de corp.