Paza afacerii
  • office@bercut.md
  • Contactați-ne:+373-79-339339; +373-22-521162 (24/24)

Paza afacerii

Paza afacerii

Pentru a uita de problemele
legate de securitate,
încredințați-ne nouă
protecția afacerii
dumneavoastră.
Mijloacele tehnice și personalul oferă clinților Bercut un nivel sporit de securitate și deservire ce depășesc așteptările.Beneficiind de serviciile noastre vă veți putea concentra asupra organizării și bunei desfășurări aactivității propriei afaceri.

Multitudinea serviciilor de pază oferite de noi vor satisface toate nevoile deprofil. Experiența în domeniu acumulată înmai bine de 19 ani de activitate și cei peste 12,000 de clienți care ne-au încredințat protecția bunurilor și a vieții, confirmă seriozitatea cu care tratăm angajamentele asumate.

Asigurăm un complex de servicii de pază și protecție. De aceea, la baza bunei funcționări stau principii solide: cunoașterea sistemelor de securitate, concepte de securitate fizică, identificarea riscurilor, controlul accesului, proceduri de control, patrulare, proceduri de comunicare și cunoașterea legislaței în vigoare corespunzătoare domeniului. Menținerea nivelului înalt de pregătire a personalului este asigurat de testările teoretice și practice organizate periodic.

Contactați-ne acum, pentru a primi mai multe detalii despre cum vă putem deveni parteneri de încredere în garantarea securității afacerii dumneavoastră.