• office@bercut.md
  • Contactați-ne: +373-22-505076

Camere de supraveghere cu rază lungă de acțiune

Asigurarea securității obiectivelor cu suprafețe mari este o sarcină complexă. În acest caz, un sistem modern de supraveghere video trebuie să capteze imagini la distanțe lungi, dar nici să necesite iluminare suplimentară a obiectului monitorizat.
Camerele de supraveghere cu rază lungă de acțiune au zoom digital și zoom optic. Ultimul, permite vizualizarea în detalii a obiectelor ce se află la distanța de până la 2 km din punctul unde este instalat sistemul de supraveghere.
Camerele sunt dispozitive de rețea (au propriile adrese de rețea pe care le puteți accesa), care creează direct videoclipuri HD pe cameră, apoi redau video înapoi la un video recorder de rețea (NVR). Puteți urmări activitatea de la obiectul supravegheat în timp real sau să navigați prin arhivă de la monitorul calculatorului sau de pe smartphonul Dvs. din orice colț al lumii. Tot de ce aveți nevoie este conexiunea la internet. Detectorii de mișcare permit acestor tipuri de camere să reacționeze la mișcarea pe teritoriul protejat și să monitorizeze deplasările pe acest perimetru. Opțiunea “patrulării” teritoriului programează sistemul la supravegherea segmentului indicat, la o oră dorită, pe o durată de timp prestabilită.

De asemenea, oferim ...

Mai mult

Paza locuinței

Asigurați securitatea locuinței dumneavoastră
și a celor dragi!
Garantați-le liniștea și bunăstarea.
Mai mult

Paza afacerii

Pentru a uita de problemele
legate de securitate,
încredințați-ne nouă
protecția afacerii
dumneavoastră.
Mai mult

Buton de alarmă în mobil

Compania Bercut vine cu o nouă inovație în Moldova – butonul de Alarmă în telefonul tău. Astfel, siguranța ta este la un clik distanță, daca ai instalată o simplă aplicație! Instalează Bercut VIP.

Mai mult

Gardă de corp

“Bercut-Grup” pune la dispoziția clienților săi serviciul gardă de corp, pentru apărarea persoanelor care vor să fie protejate împotriva unor atacuri sau acțiuni care le pun viața în pericol, integritatea corporală și/sau sănătatea.