• office@bercut.md
  • Contactați-ne: +373-22-505076

Paza evenimentelor în masă

Principala provocare a organizatorilor de evenimente este asigurarea unei bune desfășurări a activității. Garantul securități evenimentelor publice sau de masă joacă un rol esențial în atingerea acestui obiectiv. Serviciile de securitate ale companiei noastre vă permit să minimalizați și să eliminați astfel de amenințări, cum ar fi terorismul, supraaglomerarea, altercațiile, comportamentul dezordonat, furtul și comportamentul obsesiv, precum și alte incidente caracteristice evenimentelor publice.
În plus, un sistem de securitate bine organizat și competent ridică statutul gazdei într-o manieră calitativă și produce o impresie pozitivă asupra oaspeților și participanților.

Structura echipei de securitate, capacitățile ei tehnice și strategia de securitate sunt adaptate în funcție de natura și amploarea activităților desfășurate. Pentru a asigura siguranța evenimentelor în masă, echipele corespund celui mai înalt nivel de pregătire, posedă un plan operațional care este precis și dezvoltat în avans și abordează individual fiecare eveniment.

Securitatea evenimentului furnizată de compania ”Bercut” include:

  • analiza și pregătirea recomandărilor pentru eveniment;
  • inspectarea teritoriului vizat înainte și după eveniment;
  • organizarea unui regim de acces controlat;
  • prevenirea provocărilor și acțiunilor ilegale adresate participanților și organizatorilor;
  • colaborarea cu reprezentanții organelor de drept în ceea ce privește protecția personală a oaspeților și a participanților la eveniment;
  • asigurarea ordinii publice la eveniment;
  • protejarea proprietății atât a participanților, cât și a oaspeților.

De asemenea, oferim ...

Mai mult

Paza locuinței

Asigurați securitatea locuinței dumneavoastră
și a celor dragi!
Garantați-le liniștea și bunăstarea.
Mai mult

Paza afacerii

Pentru a uita de problemele
legate de securitate,
încredințați-ne nouă
protecția afacerii
dumneavoastră.
Mai mult

Buton de alarmă în mobil

Compania Bercut vine cu o nouă inovație în Moldova – butonul de Alarmă în telefonul tău. Astfel, siguranța ta este la un clik distanță, daca ai instalată o simplă aplicație! Instalează Bercut VIP.

Mai mult

Gardă de corp

“Bercut-Grup” pune la dispoziția clienților săi serviciul gardă de corp, pentru apărarea persoanelor care vor să fie protejate împotriva unor atacuri sau acțiuni care le pun viața în pericol, integritatea corporală și/sau sănătatea.