GPS sistem de monitorizare
  • office@bercut.md
  • Contactați-ne:+373-79-339339; +373-22-521162 (24/24)

GPS sistem de monitorizare

GPS sistem de monitorizare

Sistemul de Monitorizare a Autovehiculelor precum și Asigurarea Securității Conducătorilor Auto

Pentru a oferi servicii de cea mai înaltă calitate, agenția de securitate “Bercut” folosește pe scară largă performanțele inovatoare în domeniul tehnico-științific. Una dintre ele este sistemul de Monitorizare a Autovehiculelor precum și Asigurarea Securității Conducătorilor Auto (în continuare “Sistem”).

Sistemul este proiectat în așa fel încat să corespundă cerințelor experților în domeniul securității. Acesta reprezintă o soluție fiabilă și flexibilă în soluționarea problemelor de zi cu zi cu care se confruntă organizațiile, pentru care respectarea traseelor prestabilite, siguranța pasagerilor și lupta împotriva rău-platnicilor are o importanță majoră.

Sistemul (în funcție de conținut) permite supravegherea și verificarea prin intermediul Dispeceratului de Pază: folosirea transportului, circulația autovehiculelor în funcție de traseele stabilite și parametrii de mișcare, distanța parcursă, respectarea regimului de muncă a șoferului precum și timpul funcțiunii transportului, îndeplinirea sarcinilor propuse, verificarea punctelor de staționare și timpul petrecut în acestea.

Sistemul permite contracararea folosirii nesancționate a autovehiculului, încălcării regulilor de exploatare precum și întrebuințarea autovehiculului în alte scopuri, iar butonul de alarmă instalat în mijlocul de transport permite lupta eficientă cu rău-platnicii.

Butonul de alarmă în automobil

Odată cu creșterea numărului de autovehicule cu regim taxi, crește și posibilitatea atacurilor asupra conducătorilor auto.

Cea mai inovativă și eficientă tehnologie ce exclude în totalitate posibilitatea deposedării mijlocului de transport și atacului asupra conducatorului auto este Sistemul de Pază prin Satelit (GPS). Sistemul aprovizionează automat sau manual semnalul “Alarma” care este recepționat de Dispeceratul de Pază .

Calitatea cea mai importantă a sistemului GPS este capacitatea de a preveni și de a respinge atacurile infractorii prin intermediul butoanelor de alarmă ascunse în mijlocul de transport. Odată cu activarea acestora, semnalul este imediat transmis și recepționat de Dispeceratul de Pază.

Sistemul permite urmărirea coordonatelor și dislocația mijloacelor de transport cu o precizie de până la 5 metri și, de asemenea, urmărirea vitezei și direcției de mișcare a acestora. Astfel, grupele operative localizate în toate zonele protejate  au posibilitatea de a interveni în timp de 3-5 min și de a acorda ajutorul necesar în cazuri excepționale.

Conform celor mai recente statistici, cea mai eficientă metodă de depistarea a mijloacelor de transport furate este sistemul GPS. Folosind butonul de alarmă instalat în autovehicul,  este posibilă prevenția pericolului asupra vieții și sănătății în cazurile de atac asupra conducătorilor auto sau încercarea nesancționată a însușirii mijloacelor de transport.

Testare GRATUITĂ, soluție  GPS pe vehiculul personal.

- 0 taxa de instalare
- 0 taxa pentru aparataj  (aparatajul, la solicitarea clientului, se transmite în folosință  temporară)
- 0 timp de instalare (instalarea durează câteva minute)